השף שלומי נחום יצר מטבח גלילי-שורשי ועם זאת מקורי ועדכני, המשלב מוצרים טריים מהשוק הקרוב ומהים. הישיבה המשותפת עם שאר האורחים, המטבח הפתוח והטאבון מייצרים אווירה חמה, ססגונית ושמחה ליושבי המסעדה
חוויה סוחפת חושים ומענגת חיך. המסעדה מכילה עד 64 מקומות ובמרפסת המסעדה 40 מקומות נוספים. במסעדה תפריטים חלביים דגים וכן תפריטים בשריים תוך דגש על חומרי גלם מקומיים ואווירת ניאה ייחודית. אנחנו פתוחים גם לסועדים מחוץ למלון.
– המסעדה כשרה –
טלפון להזמנות: 04-9958888.
הכירו את ניאה, מלון בוטיק קסום בצפון הארץ אשר מזמין אתכם להתמסר לשקט ולרוגע שבטבע, לנופים ולגנים הפסטורליים של הגליל, הכוללים את הים הכחול ורצועת חוף עוצרת נשימה.